20 minuten fotoshoot

Voorbeeld factuur 20 minuten fotoshoot
Voorbeeld factuur 20 minuten fotoshoot

Boek ons voor een fotoshoot van 20 minuten! Gemiddeld 50 foto’s als veilige download, in groot en klein formaat zónder watermerk, voor € 57,50! Voor € 15,00 extra staan ze op een USB stick die netjes thuis gezonden wordt!

Exclusief voorrijkosten, parkeerkosten of entreekosten.
Wij zullen van te voren zo goed mogelijk inschatten of de 20 minuten fotoshoot geschikt is voor je wens of opdracht. Anders kunnen we het ter plaatse uitbreiden of omzetten naar een fotoshoot van 1 uur.

Opzoek naar een goede fotograaf voor slechts een paar foto’s? Wij kunnen je daar vanaf nu mee helpen met onze 20 minuten fotoshoot. Op een mooie locatie naar keuze of gewoon bij je thuis / in je tuin. Ideaal als je slechts enkele foto’s nodig hebt! Dus ook voor een goedkope fotoshoot kan je nu bij De Fotohoeve.nl terecht!

Dankzij onze jarenlange ervaring benutten we de 20 minuten maximaal. Je krijgt verschillende poses, combinaties en achtergronden in de 20 minuten tijd!

Korte fotoshoot van 20 minuten voor € 57,50

  • Onderwerp: Je gezin, auto, boot. Eigenlijk alles! Niet geschikt voor grote groepen.
  • Waar: Bij je thuis of ergens op een geweldige locatie naar keuze!
  • Inbegrepen: Nabewerking, veel foto’s als veilige download of op USB stick thuis gezonden
  • Je foto’s veilig en vertrouwd in eigen handen! Wij plaatsen nooit foto’s zonder toestemming op internet. Niet op onze website, niet op de sociale media sites!
  • Maximaal 2 keer een kwartier uit te breiden voor € 31,25 per kwartier, daarna wordt het een normale fotoshoot van € 125,00 per uur.

Een fotoshoot van 20 minuten kost € 57,50, een fotoshoot van 60 minuten kost € 125,00.
In beide gevallen uit te breiden voor € 31,25 per kwartier.

Foto’s worden in groot & klein formaat geleverd als gratis download, zonder watermerk. Levering op USB stick kost € 15,00 en wordt verzonden via PostNL.

De kilometer vergoeding is € 0,28 per gereden kilometer. Eventuele parkeer en entree kosten rekenen wij door via de factuur.

Wij werken in heel Nederland.