Corona informatie

Het laatste nieuws:

De meeste fotografie mag gewoon doorgaan!
Update 02-09-2021: De meeste fotosessies mogen doorgaan! Gewoon bij je thuis of op een mooie locatie naar keuze mooi op de foto. Wil je bijvoorbeeld mooie foto’s van je kids en van je gezin? Geen probleem!

Persoonlijke update: Op 20 juli heb ik mijn 2e vaccinatie mogen ontvangen. Ik houd, waar mogelijk, nog steeds 1.5 afstand natuurlijk.

Ook tijdens je zwangerschap of voor een stel dat samen op de foto wilt, ben ik nu beschikbaar! Of heb je een goede foto voor op je C.V. of LinkedIn nodig? Allemaal mogelijk! Ook gaan de meeste kleine bruiloften op dit moment gewoon door.

Kijk voor informatie vanuit de Staat op deze pagina:
https://www.rijksoverheid.nl/actueel/

De wetgeving & het advies

Op dit moment geldt de plicht 1.5 meter afstand te houden, tenzij men samen een huishouden vormt.

Een fotoshoot met je gezin bij je thuis, in een bos of op een andere locatie, kan & mag dus wel! Voor alle prijs informatie, klik hier. Zolang ik maar 1.5 meter afstand kan houden van jullie: In verreweg de meeste gevallen, ben ik al op meer dan 3 meter afstand tijdens mijn werkzaamheden!

Minister De Jonge, en ook het RIVM, hebben kenbaar gemaakt te hopen dat vanaf september, zowel de 1.5 meter regel als de mondkapjesplicht zullen verdwijnen! Natuurlijk is dit voor nu alleen maar hoop, maar het geeft een beetje zicht tijdens het boeken van een fotosessie.

Toch enige zekerheid

Heb je al geboekt, of wil je graag een reservering maken? Annuleren of verplaatsen qua datum of locatie, is vaak kosteloos bij mij. Een boeking maken voor later, bijvoorbeeld voor de tweede helft van 2021, kan geheel vrijblijvend!

Kijk op deze pagina voor alle informatie over het annuleren of verzetten van een boeking.

De huidige regels en plichten gelden nog tot in ieder geval september, zo lijkt het. Zodra er nieuwe informatie is, pas ik deze informatie-pagina en indien nodig mijn werkzaamheden, daar natuurlijk op aan.

Neem direct contact op:

Of stuur een e-mail: