corona-vragen

Het laatste nieuws:

Gezins fotografie mag doorgaan!


Update 03-09-2020: Gezins fotosessies mogen doorgaan! Gewoon bij je thuis of op een mooie locatie naar keuze met je gezin op de foto! Dus ook een sessie tijdens je zwangerschap, of een leuke new-born shoot! Of heb je een goede foto voor op je C.V. of LinkedIn nodig? Allemaal mogelijk!

Kijk voor informatie vanuit de Staat op deze pagina:
https://www.rijksoverheid.nl/actueel/

De wetgeving & het advies

Op dit moment geldt de plicht 1.5 meter afstand te houden, tenzij men samen een gezin vormt.

Een fotoshoot met je gezin bij je thuis of in een bos, kan & mag dus wel! Voor alle prijs informatie, klik hier. Zolang ik maar 1.5 meter afstand kan houden van jullie. In verreweg de meeste gevallen, ben ik al op meer dan 3 meter afstand tijdens mijn werkzaamheden!

Familie fotografie?

Familie fotografie met verschillende huishoudens, vallen per 1 juli in een grijs gebied.
We werken immers vaak buiten, en contact sporten zijn weer toegestaan. Echt toegestaan, is het samen zijn dus nog steeds niet. Toch krijgen wij veel opdrachten binnen van families die elkaar al dagelijks zien, vanwege bijvoorbeeld oppas op kleinkinderen. Ik kan in dat geval natuurlijk prima de familie fotografie voor je verzorgen! Het is alleen niet toegestaan onder de huidige regels, dus een beschutte plek met privacy, is gewenst(Tuin, bos, rustig park, enz.). De risico’s zijn voor jezelf en je familie. Heeft iemand klachten? Zeg dan af!

Toch enige zekerheid

Heb je al geboekt, of wil je graag een reservering maken? Annuleren of verplaatsen qua datum of locatie, is altijd kosteloos bij mij. Een boeking maken voor later dit jaar, is aan te raden, aangezien de 2e helft van dit jaar drukker zal worden dan normaal.

De huidige regels en plichten gelden in ieder geval tot 1 september. Zodra er nieuwe informatie is, passen wij onze werkzaamheden daar natuurlijk op aan.