Foto’s bestellen via uw unieke foto code

Op deze pagina kunt u uw code en wachtwoord invullen die u van de fotograaf gekregen heeft.
U kunt deze code + het wachtwoord aan familie en vrienden geven zodat ze makkelijk zelf de mooiste foto’s kunnen bestellen van bijvoorbeeld uw (klein)kinderen, een bruiloft of familie fotosessie.

Kijk voor nuttige informatie onderaan deze pagina

Onze foto’s worden na uw bestelling in onze boetiek gedrukt op ‘Fujicolor Crystal Archive Digital – DPII Professionalpapier. Betaling kan veilig via Ideal, overschrijving, PayPal of creditcard. De verzendkosten en totaal prijs kunt u altijd zien via “Bestel overzicht”.

oypo.nl webshop keurmerk
Oypo.nl

Natuurlijk is onze online drukker voorzien van het Webshop Keurmerk:
Samen met onze partner Oypo.nl, die de afhandeling van betalingen verzorgen tot aan het printen van de foto’s, zorgen we voor , veiligheid, snelheid en natuurlijk vooral kwaliteit.

 

Onze verschillende type foto:

  • Mat: Natuurlijke uitstraling en zeer getrouw aan kleuren. Goed voor portretten en landschappen.
  • Glans: Mooie, sprekende kleuren die er echt uit springen. Perfect voor landschappen en natuur in het algemeen.
  • Pearl: Uniek voor onze website! Deze manier van printen geeft een soort 3D effect aan foto’s, waardoor bijvoorbeeld een blauwe lucht er ‘echt’ uit ziet. Niet erg geschikt voor portretten, perfect voor onze landschap foto’s.
  • Canvas: Maakt van iedere foto een schilderij. De foto wordt geprint op wit canvas dat vervolgens om een houten frame gespannen wordt. Voor een authentieke uitstraling of om eens iets anders aan de muur te hangen: perfect voor ieder type foto.
  • Tuin poster: Foto’s geprint met UV vaste inkt op weersbestendig papier. Verkrijgbaar in diverse maten, gemaakt voor jaren plezier in iedere tuin. Vul die saaie schutting of open muur in met 1 van onze foto’s voor een unieke toevoeging aan uw tuin.