Troostbeeld

Verlies, verdriet & verwerking

Ik sta klaar om je te ondersteunen met een professionele fotosessie, zelfs tijdens moeilijke periodes. Denk aan fotosessies voor dierbaren die oud zijn of ziek, waarbij we samen bekijken wat mogelijk is. Mijn aanpak is gericht op het comfort van de persoon voor wie de sessie is.

Ik heb veel ervaring met dit soort sessies, waar ik van te voren aangeef dat de persoon waar het om gaat, het vooral moet zeggen als het even niet goed gaat of er een pause nodig is. Mijn ervaring is dat we er het beste een feestje van kunnen maken, zeker als er kinderen bij zijn. Je krijgt zo foto’s waar je familielid / geliefde toch nog heel erg mooi en echt nog als ‘zichzelf’ op de foto staat.

Graag schiet ik alle foto’s qua combinaties die jullie wensen, en dus bijvoorbeeld ook een foto voor op een rouwkaart.

Ook ben ik ondertussen voor dit soort sessies in veel verschillende hospices geweest, en natuurlijk op veel mooie plekken in de natuur.

Herdenken & herinneren

In het geval dat jullie als familie alleen compleet zijn met een verloren zoon, dochter of ander familielid, zijn er ook mooie en waardige opties waar je aan kunt denken.
Zoals een foto of beeld, of een lieve knuffel om mee te nemen op de foto. Ballonnen of een ander object met een (troetel) naam of ander woord.

Dit kan mooi en respectvol gedaan worden tijdens een familie fotoshoot. Alleen voor enkele foto’s of combinatie’s, of voor de hele sessie: Jullie hebben de regie.
Ik hoor graag jullie ideeën en wensen en dan overleggen we samen wat we doen, zodat we op de dag zelf dat gedeelte mooi helder hebben en het rustig kunnen uitvoeren.

Neem gerust contact op via WhatsApp, e-mail of via de telefoon.

Let op: Ik verzorg geen fotografie tijdens een begrafenis.KVK nummer: 63202549
BTW nummer: NL001852210B21
IBAN: NL23 INGB 0008 2940 76
T.n.v.: De Fotohoeve.nl

info@defotohoeve.nl
06 522 64 666

Ik heb geen studio
Ik maak geen pasfoto’s

Adres:
De Fotohoeve.nl
Dorrestijn-plantsoen 44
6866 EA Heelsum
Gelderland, Nederland

(Geen bezoek adres,
geen studio)


© 2011 – 2024 Alle rechten voorbehouden DeFotohoeve.nl | KvK: 63202549

De Fotohoeve.nl - Fotograaf aan huis
5.0
Gebaseerd op 103 recensies
×
js_loader