Zwangerschap, baby en kinderfotografie

Voorwoord

Iedereen kan foto’s maken met een compact camera of een moderne mobiele telefoon. De resultaten zijn zeker goed genoeg voor op de bekende sociale media, maar foto’s om echt te bewaren voor later: die maken wij voor je!

Goede foto’s hebben een mooie belichting, creatieve scherptediepte en geen storende factoren. Dit alles samen is wat we zien als we met onze eigen ogen de wereld waarnemen: storende factoren ‘filteren’ we zelf weg en het licht is altijd mooi. Maar als je dan een foto maakt en het terug ziet, is het vaak te donker en onscherp. Zwart en witte delen hebben zelden details.

Een goed voorbeeld: Een mooi pittoresk plein tijdens je vakantie. Je maakt foto’s van de gebouwen en de mooie blauwe lucht. Echter, bij het thuis bekijken van de foto, zie je plots de vele stroom kabels en antennes, die je daar ter plekke nauwelijks waren opgevallen.

Op onze foto’s heeft u hier geen last van. Van onze foto’s kan je echt genieten, omdat personen er uit zullen zien alsof je ze zo kan aanraken.

zwangerschapsfotografie fotosessie fotoshoot pregnancyphoto pregnancy
Schoentjes voor mooie zwangere buik

Zwangerschapsfotografie

Geweldig, zwanger! Een droom waar jullie misschien al lang naar uitkeken, maar nu het zover is, lijkt de tijd sneller te gaan dan ooit tevoren! Gelukkig kunnen wij een mooie foto collectie voor u maken, in uw eigen vertrouwde omgeving. Laat ons u fotograferen als herinnering aan deze mooie tijd!

U krijgt uw foto’s aangeleverd op een USB-stick, die u natuurlijk mag houden. De foto’s zijn uw eigendom en u kunt zelf kiezen waar u ze laat afdrukken en vrij gebruiken op iedere vorm van sociale media. Op de USB stick staat ook de link naar uw fotomap op deze website, met het bijbehorende paswoord, met uw eigen foto’s. U kunt dan eventueel de foto’s direct bij ons bestellen in zeer hoge kwaliteit.

De prijzen voor een zwangerschapsfoto sessie:
€ 75,00 per uur
Het eerst uur is altijd vol tarief, daarna betaal je per kwartier.
Afspraak maken? Klik hier!

Enkele handige tips:

 • Rond 7 maanden zwanger is de beste tijd voor zwangerschapsfotografie:
  Je voelt je nog echt lekker zwanger, je kan de hele wereld aan! Veel vrouwen vinden het na de 7 maanden grens moeilijker lekker zichzelf te zijn voor de camera. Het zelfvertrouwen kan dan wat lager zijn en de buik is toch wel erg zwaar. Hierdoor kan je niet lekker genieten van een moment dat je juist laat vastleggen om later vol genot aan terug te denken.
 • Laat je make-up en haar doen door een professionele stylist of goede vriend/vriendin. Dit doet wonderen voor je zelf vertrouwen!
 • Zorg voor een warme ruimte. Soms kan het fotograferen even duren. Je hebt immers verschillende soorten kleding die je aan wilt, verschillende attributen om vast te houden en diverse kamers om in op de foto te gaan. En natuurlijk ook een hele reeks foto’s met je partner.
 • Draag ruim voor de foto-sessie geen strakke kleding. Dit kan striemen en verschillen in huidskleur veroorzaken. Natuurlijke vlekjes, strepen en striemen, kunnen wij als u wilt uit het eindresultaat verwijderen.
 • Niet te lang in de zon/onder een zonnenbank. Kleur verschillen in huid is het mooiste wat er is, zeker bij foto’s van handen op een buik bijvoorbeeld. Rood is echter geen kleur die we willen tegenkomen dus een paar dagen voor de foto-sessie: uit de zon blijven!
KInderfotografie

 

Kinderfotografie

Na de bevalling, groeit je kind als kool! Het is daarom erg leuk om vroeg te beginnen met het laten maken van foto’s. Zo krijg je foto’s die je op groot formaat kan afdrukken, of samen kunt voegen in een leuk fotoboek. De kosten hiervoor zijn tegenwoordig heel laag en de kwaliteit juist heel hoog. Denk bijvoorbeeld aan de druk-service van de HEMA.

Enkele grote voordelen die u bij ons krijgt voor kinderfotografie:

 • Wij stellen geen minimale leeftijd
 • Wij nemen alle tijd voor de fotoshoot
 • De baby voeden is vaak nodig om hem of haar rustig te krijgen; wij zetten dan onze klok stil!
 • Wij gaan voor het perfecte resultaat
 • Wij zijn niet duur, zoals je hieronder kan zien:
 • Kinderfotografie € 75,00 per uur
  Onderwerp: Baby, dreumes, peuter, kleuter. Natuurlijk eventueel samen met broers en zussen en andere familie leden.
  Waar: Bij je thuis of ergens op locatie.
  Inbegrepen: nabewerking, foto’s te bestellen op onze website en foto’s op een USB.
 • Zwangerschapsfotografie € 75,00 per uur
  Onderwerp: Jij en je buik, samen met je partner. Ook duo shoots zijn erg leuk, dus samen met een zwangere vriendin of stel.
 • Waar: Bij je thuis of ergens op locatie.
  Inbegrepen: nabewerking, foto’s te bestellen op onze website en foto’s op een USB.

 Het eerst uur is altijd vol tarief, daarna betaal je per kwartier.
Afspraak maken? Klik hier!