Zwangerschapsfotografie

 

zwangerschapsfotografie fotosessie fotoshoot pregnancyphoto pregnancy
Schoentjes voor mooie zwangere buik

Zwangerschapsfotografie

Geweldig, zwanger! Een droom waar jullie misschien al lang naar uitkeken, maar nu het zover is, lijkt de tijd sneller te gaan dan ooit tevoren! Gelukkig kunnen wij een mooie foto collectie voor u maken, in uw eigen vertrouwde omgeving. Laat ons u fotograferen als herinnering aan deze mooie tijd!

U krijgt uw foto’s aangeleverd op een USB-stick, die u natuurlijk mag houden. De foto’s zijn uw eigendom en u kunt zelf kiezen waar u ze laat afdrukken en vrij gebruiken op iedere vorm van sociale media. Op de USB stick staat ook de link naar uw fotomap op deze website, met het bijbehorende paswoord, met uw eigen foto’s. U kunt dan eventueel de foto’s direct bij ons bestellen in zeer hoge kwaliteit.

 

Beschikbare data

Beschikbaar
Bezet
Nog plek vrij
Gesloten, maar bereikbaar
MDWDVZZ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
December 2018
MDWDVZZ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Prijs en informatie:

De prijzen voor een zwangerschapsfoto sessie:
€ 125,00 per uur

 • Onderwerp: Jij en je buik, samen met je partner. Ook duo shoots zijn erg leuk, dus samen met een zwangere vriendin of stel.
 • Waar: Bij je thuis of ergens op een geweldige locatie naar keuze!
 • Inbegrepen: nabewerking, veel foto’s op USB en te bestellen op onze website.
 • Je foto’s veilig en vertrouwd in eigen handen! Wij plaatsen nooit foto’s zonder toestemming op internet. Niet op onze website, niet of de sociale media sites!

Het eerst uur is altijd vol tarief, € 125,00. Daarna betaal je € 31,25 per kwartier.
De kilometer vergoeding is € 0,19 per gereden kilometer. Wij werken in heel Nederland.

Afspraak maken? Klik hier!

Enkele handige tips:

 • Rond 7 maanden zwanger is de beste tijd voor zwangerschapsfotografie:
  Je voelt je nog echt lekker zwanger, je kan de hele wereld aan! Veel vrouwen vinden het na de 7 maanden grens moeilijker lekker zichzelf te zijn voor de camera. Het zelfvertrouwen kan dan wat lager zijn en de buik is toch wel erg zwaar. Hierdoor kan je niet lekker genieten van een moment dat je juist laat vastleggen om later vol genot aan terug te denken.
 • Laat je make-up en haar doen door een professionele stylist of goede vriend/vriendin. Dit doet wonderen voor je zelf vertrouwen!
 • Zorg voor een warme ruimte. Soms kan het fotograferen even duren. Je hebt immers verschillende soorten kleding die je aan wilt, verschillende attributen om vast te houden en diverse kamers om in op de foto te gaan. En natuurlijk ook een hele reeks foto’s met je partner.
 • Draag ruim voor de foto-sessie geen strakke kleding. Dit kan striemen en verschillen in huidskleur veroorzaken. Natuurlijke vlekjes, strepen en striemen, kunnen wij als u wilt uit het eindresultaat verwijderen.
 • Niet te lang in de zon/onder een zonnenbank. Kleur verschillen in huid is het mooiste wat er is, zeker bij foto’s van handen op een buik bijvoorbeeld. Rood is echter geen kleur die we willen tegenkomen dus een paar dagen voor de foto-sessie: uit de zon blijven!

Boek ons ook voor: