Bruidsfotografie

Deze diashow vereist JavaScript.

Bruidsfotografie is altijd een uitdaging. Geen enkele bruiloft is hetzelfde en ieder koppel heeft andere wensen. Wij zorgen ervoor dat jullie ‘de dag van je leven’ nooit meer zullen vergeten en altijd terug kunnen kijken dankzij unieke foto’s! Foto’s die het gevoel van die dag direct terug plaatsen in jullie gedachten!

Als jullie besluiten om ons te huren als bruidsfotograaf, zullen we ver voordat de grote dag zelf gaat plaats vinden kennis komen maken. Zo kunnen we zien wat jullie verwachten, en wat wij daar aan toe kunnen voegen. Ook spelen we graag met bijvoorbeeld bijzondere hobby’s of beroepen, om iets extra’s toe te voegen aan jullie foto’s!

Mij maken over het algemeen een prijs op maat voor iedere bruiloft. Het liefst maken we een afspraak met je om samen te overleggen wat jullie wensen zijn en bij welk deel van je bruiloft je ons aanwezig wilt hebben. Als uitgangs prijs rekenen wij € 75,00 per uur tijdens de bruiloft en € 75,00 tijdens de nabewerking. Dit wil zeggen dat we de foto’s print-klaar maken, zodat jullie die via onze webshop kunnen bestellen of zelf laten drukken bij een foto winkel naar keuze, vanaf de USB stick.

Prijs en informatie:

 • Bruidsfotografie € 100,00 per uur
  Nabewerking € 50,00 per uur
  Zowel de fotografie zelf als de nabewerking leggen we samen met jullie zoveel mogelijk van te voren vast.
 • Voorbeeld: Een bruiloft van 6 uur lang zal normaliter 6 uur nabewerking nodig hebben.
  Het totaal voor jullie bruiloft zou dan €900 zijn.
 • Onderwerp:
  Het bruidspaar, de familie en locatie en alles wat jullie verder wensen.
  Maximaal 8 uur aaneengesloten fotografie, daarna €50 toeslag per uur.
  Inbegrepen: foto’s te bestellen op onze website en foto’s op een USB stick.
 • Aanbetaling: Op het moment jullie voor ons kiezen en de contracten getekend worden voor de fotosessie op jullie dag, moet binnen een periode van 14 werkdagen een aanbetaling gedaan worden van € 150 euro tenzij anders aangegeven.

Afspraak maken? Klik hier!

Onze thuisbasis is in het hartje van Gelderland, maar u kunt ons voor bruiloften overal in Nederland boeken.

Boek ons ook voor: