vraag-en-antwoord

Vraag en antwoord

Veelgestelde vragen en het bijbehorende antwoord van ons:

V: Komen jullie op iedere lokatie?
A: Ja, binnen Nederland is niets te gek. Wel rekenen wij natuurlijk voorrijkosten, kijk hiervoor helemaal onderaan in onze prijslijst. Ook parkeer & entree kosten komen hier bij.

V: Maken jullie pasfoto’s?
A: Nee, we hebben geen studio om dit te kunnen doen.

V: Werken jullie ook in het weekend, of in de avond?
A: Beide. De meeste fotosessie’s zijn zelfs op Zondag, met Zaterdag op de tweede plek. Dus geen enkel probleem! We proberen fotosessie’s zo te plannen dat we zelf voldoende rust krijgen. Op deze manier is een fotosessie in de avond geen probleem.

V: Hoe kan ik bij jullie betalen?
A: Betalen kan contant of via overschijving / iDeal. Pinnen is niet mogelijk. Wij kunnen via de e-mail of WhatsApp een betaallink sturen; zo heb je er geen omkijken naar.

V: Wat is de levertijd van de USB stick met mijn foto’s?
A: Wij proberen binnen 8 werkdagen de foto’s te leveren. Maar vaak zijn de foto’s binnen 5 werkdagen al in het bezit van onze klanten!

V: Ik wil niet dat mijn foto’s ergens online verschijnen. Hoe voorkom ik dit bij jullie?
A: Wij gebruiken nooit foto’s zonder toestemming online. En als we het vragen en je geeft toestemming, kan je hier zonder reden op terugkomen.

V: Ik heb morgen, of in ieder geval snel, een fotograaf nodig! Kan ik dan bij jullie aankloppen?
A: Zeker, maar dan wellicht met minder keuze vrijheid qua tijd. Verder proberen we er een normale fotosessie van te maken, dus geen extra kosten voor b.v. spoed.