Mooi Weer Garantie

Familie fotoshoot bij Kasteel Doorwerth


Speciaal voor grote familie’s & gezinnen waar het lastig is een dag te plannen (en we bij slecht weer lastig kunnen uitwijken naar een andere, droge locatie), is er de optie om 2 datums te kiezen. Je kan dan zelf kiezen welke van de 2 je wilt gebruiken!
Deze service is ook te gebruiken voor families voor wie het niet zeker is of iedereen er bij kan zijn tijdens de sessie, vanwege werk of andere verplichtingen.

Zo heb je ondanks drukke agenda’s en het feit dat we buiten fotoshoots doen, toch grote kans op doorgang & droog weer.

Kosten & informatie:

Het boeken van 2 datums waarvan er één gebruikt gaat worden, kost € 47,50. Deze service is vaak goedkoper dan afwachten of gokken, en geeft, voor zover dat kan in de natuur, meer zekerheid!

Bij de keuze om één van de twee dagen te gebruiken, vervalt de reservering van de andere dag.
Boek je bijvoorbeeld op 2 Zaterdagen, en je gebruikt de eerste Zaterdag, dan komt de andere datum per direct beschikbaar voor andere boekingen.

Wat bedoel ik met mooi weer?

Mooi weer wil zeggen: Droog weer, maar wel met bijvoorbeeld bewolking, kans op regen of wind.We maken er samen iets geweldigs van, en daar is geen strak blauwe lucht voor nodig! Sterker nog: De mooiste foto’s worden vaak gemaakt onder een wolkendek!


Voorwaarden:

Voorbeeld 1

Je boekt 2 fotoshoots, waarvan er één is ter ere van een aanzoek en één ter ere van jullie verloving. Dit geldt als 2 apparte sessies waarvan je de prijsinformatie kunt vinden in onze Prijslijst, zónder extra kosten.

Voorbeeld 2

Je boekt 2 datums, om de dag met het beste weer te kunnen kiezen.
Je betaalt achteraf via de factuur de kosten van één fotoshoot, waarvan je de prijsinformatie kunt vinden in onze Prijslijst, plus de toeslag van € 47,50 voor de Mooi Weer Garantie.Neem direct contact op:

Of stuur een e-mail: