Familie Fotograaf

Corona informatie: Vragen over een fotoshoot in deze bijzondere tijd?

Kijk op deze pagina voor alle informatie.

Ook na het maken van de afspraak is alles geheel vrijblijvend. Niemand weet immers wat er komen gaat in de nu volgende tijd. Verplaatsen qua datum of locatie, of zelfs annuleren is kosteloos en mag zonder opgave van reden.

 

Update: Nieuwe prijzen per 19 september 2020. Heb je geboekt, gereserveerd of contact met ons opgenomen voor of op 18 september, dan gelden de reeds afgesproken prijzen. Ook cadeaubonnen houden hun waarde.

 

Familie fotograaf

Wij zijn 7 dagen per week beschikbaar, dus ook op Zaterdag & Zondag. s’Avonds werken is geen enkel probleem.
Ook tijdens de meeste feestdagen zijn wij gewoon beschikbaar!

“Waarom alleen maar één familie foto maken, als iedereen toch al samen is ? Schiet meteen gezinsfoto’s, stelletjes, opa & oma met hun kleinkinderen en natuurlijk met hun eigen kids!”

 

Onze 5 kernwaarden:

 1. Je foto’s zijn nergens online te zien zonder je toestemming: Hiermee zijn wij uniek: De foto’s zijn van jou, om mee te doen wat je maar wilt! Laat ze dus drukken bij een winkel naar keuze.
 2. Perfecte kwaliteit: Zowel onze apparatuur als de resultaten die we er mee maken zijn van professioneel top niveau. Foto’s worden bewerkt & drukklaar geleverd!
 3. Duidelijkheid over de prijs: De meeste fotoshoots zijn € 125,00 per uur: hier komen alleen nog de voorrijkosten & de nabewerkingskosten bij. Wij rekenen alles van te voren zo goed als mogelijk uit voor je. Is de fotoshoot korter? Dan betaal je alleen voor de gebruikte tijd!
 4. Wij werken vlot en zonder stress: Fotografie doen wij fulltime. Hierdoor hebben wij door ervaring meer tijd voor jou en dus mooiere foto’s. Opstellen en verplaatsen gaat snel.
 5. Gemiddeld 250 foto’s: Als gratis download of voor € 17,50 op een USB stick netjes thuis gezonden, of beide. De foto’s krijg je in beide gevallen in groot & klein formaat, zónder watermerk.

 

Prijs en informatie:

Met je familie op de foto, als cadeau voor opa en oma, of gewoon om jaarlijks te doen voor later?

 • Onderwerp: Je gezin, hele familie, maar ook je vrienden club of vereniging.
 • Inbegrepen: Veel foto’s als veilige download of voor € 17,50 op USB stick thuis gezonden.
 • Waar: Bij je thuis, in het bos, park of ieder andere geweldige plek.
  Wij zijn in diverse restaurants, hotels en vakantie parken al goed bekend. Denk aan Centerparcs & Landal Greenparcs bijvoorbeeld. Hier maken wij soms meerdere keren per week geweldige foto’s, binnen en buiten!
 • Kijk voor de actuele voorrijkosten onderaan deze pagina
 • Je foto’s veilig en vertrouwd in eigen handen! Wij plaatsen nooit foto’s zonder toestemming op internet. Niet op onze website, niet op de sociale media sites!

Kosten overzicht:

 • Een fotoshoot van 20 minuten kost € 57,50, een fotoshoot van 60 minuten kost € 125,00.
 • In beide gevallen uit te breiden voor € 31,25 per kwartier.
 • De nabewerkingskosten zijn € 28,00 per uur fotografie, of € 7,00 per kwartier.
 • De duur van de fotoshoot mag je op het moment zelf bepalen / aanpassen: je betaalt alleen voor de gebruikte tijd.
 • Foto’s worden in groot & klein formaat geleverd als gratis download, zónder watermerk.
 • Levering op veilige USB stick kost € 17,50 en wordt netjes verzonden via PostNL. Combineren met de download is geen probleem!

De kilometer vergoeding is € 17,50 per sessie + € 0,28 per gereden kilometer.
Eventuele parkeer en entree kosten rekenen wij door via de factuur.

 

Koen via Google review: Geweldige fotograaf die ons mooie familie foto’s heeft gegeven, en hij was erg leuk met de kids! Bedankt en tot een volgende keer!

Familie fotografie
Familie fotografie

Familie Fotograaf


Ik maak graag een leuke ervaring van elke foto-sessie.

Geen saaie statische foto’s in een studio, maar gewoon naar een mooie locatie naar keuze gaan, en heerlijk spontane foto’s maken!  Vervolgens krijg je veel foto’s drukklaar als download, of voor € 17,50 extra op een USB-stick netjes thuis gezonden. Alle foto’s zijn klaar om afgedrukt te worden en geoptimaliseerd voor gebruik op bijvoorbeeld LinkedIn, Facebook & Instagram.

Familiefotografie

Een familie fotoshoot staat met stip op nummer 1 als het gaat om welke opdrachten ik het liefst doe! Zomaar een dag uit mijn agenda: s’ Ochtends op bezoek bij een familie in Centerparcs en s’middags in een park met een familie bestaande uit 5 gezinnen!

Zoals je uit mijn Gastenboek en ook uit de Google reviews wel kunt halen, word ik ook het meest ingehuurd voor dit type fotografie. Veel spontane foto’s met mensen die gewoon écht plezier hebben! En dan ook nog op een mooie locatie, en niet in een saaie studio bijvoorbeeld! Meestal duren deze sessie’s tussen de drie kwartier en één uur. Gemiddeld 250 foto’s op de USB stick / als download, afhankelijk van de samenstelling van de groep en de locatie. In en om Renkum heb ik diverse locatie’s die wél buiten zijn, maar níet onder invloed van regen zijn.

Ik kan dus het hele jaar door mooie foto’s maken, weer of geen weer!
(Alleen echt harde wind is een probleem, en dan met name vanwege de ogen die gesloten worden en de haren die in gezichten wapperen…)

Een familie fotoshoot kan overal in Nederland, binnen of buiten, het hele jaar door. Ik heb alle apparatuur om overal uit de voeten te kunnen.

Familie fotografie
Familie fotografie

Uit ons gastenboek, door Annieck:Niels, bedankt voor de mooie foto’s die jij hebt gemaakt tijdens ons tuinfeest! Heerlijk jouw enthousiaste overkomen in ons contact! Wat is het fijn om zorgeloos dit uit handen te geven en na het tuinfeest te genieten van alle mooie digitale plaatjes!!

Bekijk de kalender met onze nog beschikbare dagen:
Staat er bij je gewenste dag ‘Beschikbaar’ of ‘Nog plek vrij’ ? Bel, mail of app dan zo snel mogelijk, zodat we de datum & tijd vast kunnen zetten.
Wij doen maximaal 4 foto sessies per dag, afhankelijk van de te rijden afstanden en het type fotografie.

Het is niet mogelijk om zelf een datum aan te klikken in deze kalender, dit vanwege de grote diversiteit aan afstanden die ik afleg per sessie.

Beschikbare data

Geheel beschikbaar
Nog plek beschikbaar
Vol geboekt
MTWTFSS
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
October 2020
MTWTFSS
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
November 2020
MTWTFSS
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Familie foto’s tijdens een feest

50, 55 of zelfs 60 jarig huwelijk? Opa 80 geworden? Wij zijn vaak op locatie, in bijvoorbeeld hotels en restaurants, voor (grote) familie feesten. Ook hierin hebben wij ondertussen ruime ervaring, en iedere keer weer krijgen klanten zo’n 200 digitale foto’s van hun feest! Dit zijn dan bijvoorbeeld foto’s van de hele familie voor een restaurant, sfeer foto’s binnen in de zaal en ‘portretten’ van bijna alle gasten samen met details van de dag/avond. Wij werken zo dat gasten zo goed als niets van ons merken. Dit geeft volgens ons het beste de sfeer weer: Geen geposeer (Hiervoor is altijd apparte tijd ingelast) en gewoon mensen die plezier hebben met andere gasten. Familie & vrienden die samen zijn, vaak slechts 1 keer per zoveel jaar. Daar moeten gewoon goede foto’s van gemaakt worden!

Lydia via Google review: Mooi concept dat je niet per foto betaalt, maar voor de tijd die je reserveert voor de fotoreportage

Familie fotoshoot

Tips voor tijdens de sessie zelf:

 • Brillendragers: Zorg voor smetteloze glazen en ook een schoon montuur.
 • Ook in het geval van krassen in glazen: Liever een andere bril op die dag.
 • Mee kleurende glazen in de bril? Zorg graag voor een andere bril! (Soms is het mogelijk de glazen uit het montuur te verwijderen, dat is perfect natuurlijk).
 • Zorg voor schoenen die passen bij het weer & de locatie.
 • Iedereen mag qua kleding aan wat hij of zij fijn & mooi vindt.
 • Een stijl afspreken als familie mag, maar is voor mooie foto’s niet nodig.
 • Neem het liefst geen speelgoed mee voor kinderen(Fiets, bal, enz.) Dit is vaak lastig weer af te nemen. Poppen & knuffels mogen wel mee, zeker voor de echt kleintjes!

De kilometer vergoeding is € 17,50 per sessie + € 0,28 per gereden kilometer.
Eventuele parkeer en entree kosten rekenen wij door via de factuur.

Enkele voorbeelden qua steden + voorrijkosten:
(Gebaseerd op voor ons veel voorkomende locaties, wij werken namelijk in heel Nederland!)
Omgeving Amsterdam, € 70,00
Omgeving Arnhem, € 25,00
Omgeving Doetinchem, € 47,50
Omgeving Dronten, € 75,00
Omgeving Ede, € 30,00
Omgeving Emmen, € 110,00
Omgeving Renkum € 20,00
Omgeving ‘s-Hertogenbosch, € 50,00
Omgeving Soest, € 43,00
Omgeving Utrecht, € 45,00
Omgeving Venlo, € 50,00
Omgeving Zeewolde, € 67,00
Omgeving Zwolle, € 60,00

 

Wij werken in heel Nederland.

Afspraak maken? Klik hier!

This slideshow requires JavaScript.

Boek ons ook voor:

Tags: Familiefotograaf, familiefotografie, fotoshoot