Familiefotografie

Koen via Google review: “Geweldige fotograaf die ons mooie familie foto’s heeft gegeven, en hij was erg leuk met de kids! Bedankt en tot een volgende keer!”

 

Familiefotografie € 95 per uur

Voor familie fotografie zijn wij vaak buiten, in een bos of park. We zetten dan je gezinsleden en andere familie op de foto, in diverse variatie’s. Even een wandeling maken voor verschillende schitterende achtergronden, en dan alleen nog de lastige klus achteraf: Welke foto’s gaan we printen?

Uit ons gastenboek, door Annieck: “Niels, bedankt voor de mooie foto’s die jij hebt gemaakt tijdens ons tuinfeest! Heerlijk jouw enthousiaste overkomen in ons contact! Wat is het fijn om zorgeloos dit uit handen te geven en na het tuinfeest te genieten van alle mooie digitale plaatjes!!”

Familie foto’s tijdens een feest € 95 per uur

50, 55 of zelfs 60 jarig huwelijk? Wij zijn vaak op locatie, in bijvoorbeeld hotels en restaurants, voor (grote) familie feesten. Ook hierin hebben wij ondertussen ruime ervaring, en iedere keer weer krijgen klanten zo’n 200 digitale foto’s van hun feest! Dit zijn dan bijvoorbeeld foto’s van de hele familie voor een restaurant, sfeer foto’s binnen in de zaal en ‘portretten’ van bijna alle gasten samen met details van de dag/avond. Wij werken zo dat gasten zo goed als niets van ons merken. Dit geeft volgens ons het beste de sfeer weer: Geen geposeer (Hiervoor is altijd apparte tijd ingelast) en gewoon mensen die plezier hebben met andere gasten. Familie & vrienden die samen zijn, vaak slechts 1 keer per zoveel jaar. Daar moeten gewoon goede foto’s van gemaakt worden!


Lydia via Google review: Mooi concept dat je niet per foto betaalt, maar voor de tijd die je reserveert voor de fotoreportage

Prijs en informatie:

  • Onderwerp: Je gezin, hele familie, maar ook je vrienden club of vereniging.
  • Inbegrepen: nabewerking, veel foto’s op USB en te bestellen op onze website.
  • Waar: Bij je thuis, in het bos, park of ieder andere geweldige plek
  • Hoeveel: Gemiddeld 100 geweldige foto’s per uur fotografie! Deze krijgt u dus allemaal als digitaal betstand!
  • Je foto’s veilig en vertrouwd in eigen handen! Wij plaatsen nooit foto’s zonder toestemming op internet. Niet op onze website, niet op de sociale media sites!

Het eerste uur is altijd vol tarief, € 95. Daarna betaal je € 23,75 per kwartier.

Afspraak maken? Klik hier!

Boek ons ook voor: