Familiefotografie

 • Koen via Google review: “Geweldige fotograaf die ons mooie familie foto’s heeft gegeven, en hij was erg leuk met de kids! Bedankt en tot een volgende keer!”

Mijn speerpunten:

Onze 5 kernwaarden:

 1. Perfecte kwaliteit. Zowel onze apparatuur als de resultaten die we er mee maken zijn van professioneel top niveau.
 2. Je foto’s zijn nergens online te zien zonder je toestemming. Hiermee zijn wij uniek: De foto’s zijn van jou, om mee te doen wat je maar wilt! Laat ze drukken bij een winkel naar keuze.
 3. Duidelijkeheid over de prijs: De meeste fotoshoots zijn € 115,00 per uur, zonder na-bestel kosten of andere nare verrassingen. Wij rekenen alles van te voren zo goed als mogelijk uit voor je.
 4. Wij werken vlot en zonder stress. Wij kunnen onze apparatuur met onze ogen dicht bedienen. Hierdoor hebben we meer tijd voor jou en dus mooiere foto’s.
 5. Gemiddeld 250 foto’s als download of op USB stick per uur fotografie, zowel grote als kleine foto’s, zonder watermerk.

Familiefotograaf

NIEUW: Slechts enkele foto’s nodig van je gezin, bedrijf of club? Of gewoon opzoek naar een goedkope fotograaf ? Boek ons voor een fotoshoot van 20 minuten! Gemiddeld 50 foto’s als veilige download, in groot en klein formaat zónder watermerk, voor € 45,00! Voor € 10,00 extra staan ze op een USB stick die netjes thuis gezonden wordt! Exclusief voorrijkosten, parkeerkosten of entreekosten. Wij zullen van te voren zo goed mogelijk inschatten of de 20 minuten fotoshoot geschikt is voor je wens of opdracht. Anders kunnen we het ter plaatse uitbreiden of omzetten naar een fotoshoot van 1 uur.


De Fotohoeve maakt een leuke ervaring van elke foto-sessie. Geen saaie statische foto’s in een studio, maar gewoon lekker wandelen op een mooie locatie naar keuze, en onderweg heerlijk spontane foto’s maken!  Vervolgens krijg je veel foto’s als download, of voor € 10,00 extra op een USB-stick netjes thuis gezonden. Alle foto’s zijn bewerkt naar wens en klaar om afgedrukt te worden, of gewoon rond te spammen op Facebook, Instagram en alle soortgelijken!

Familie fotografie
Familie fotografie

Familiefotografie € 115 per uur

Een familie fotoshoot staat met stip op nummer 1 als het gaat om welke opdrachten ik het liefst doe! Zomaar een weekend uit mijn agenda: s’ Ochtends een wandeling met een familie in Centerparcs en smiddags een boswandeling met een familie bestaande uit 5 gezinnen… Zoals je uit mijn Gastenboek en ook uit de Google reviews wel kunt halen, word ik ook het meest ingehuurd voor dit type fotografie. Veel spontane foto’s met mensen die gewoon écht plezier hebben! En dan ook nog op een mooie locatie, en niet in een saaie studio bijvoorbeeld! Meestal duren deze sessie’s tussen de één en anderhalf uur, met tussen de 250 tot 550 foto’s op de USB stick / als download, afhankelijk van de samenstelling van de groep en de locatie. In en om Renkum heb ik diverse locatie’s die wél buiten zijn, maar níet onder invloed van regen zijn. Ik kan dus het hele jaar door mooie foto’s maken, weer of geen weer! Alleen echt harde wind is een probleem, en dan met name van wegen de ogen die gesloten worden en de haren die in gezichten wapperen… Een familie fotoshoot kan overal in Nederland, binnen of buiten, het hele jaar door. Ik heb alle apparatuur om overal uit de voeten te kunnen.
Familie fotografie
Familie fotografie
Uit ons gastenboek, door Annieck: “Niels, bedankt voor de mooie foto’s die jij hebt gemaakt tijdens ons tuinfeest! Heerlijk jouw enthousiaste overkomen in ons contact! Wat is het fijn om zorgeloos dit uit handen te geven en na het tuinfeest te genieten van alle mooie digitale plaatjes!!”
Familie fotografie
Familie fotografie overal in Nederland

Beschikbare data

Beschikbaar
Nog plek vrij
Bezet
Gesloten, maar bereikbaar
MDWDVZZ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
April 2019
MDWDVZZ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Familie foto’s tijdens een feest € 115 per uur

50, 55 of zelfs 60 jarig huwelijk? Wij zijn vaak op locatie, in bijvoorbeeld hotels en restaurants, voor (grote) familie feesten. Ook hierin hebben wij ondertussen ruime ervaring, en iedere keer weer krijgen klanten zo’n 200 digitale foto’s van hun feest! Dit zijn dan bijvoorbeeld foto’s van de hele familie voor een restaurant, sfeer foto’s binnen in de zaal en ‘portretten’ van bijna alle gasten samen met details van de dag/avond. Wij werken zo dat gasten zo goed als niets van ons merken. Dit geeft volgens ons het beste de sfeer weer: Geen geposeer (Hiervoor is altijd apparte tijd ingelast) en gewoon mensen die plezier hebben met andere gasten. Familie & vrienden die samen zijn, vaak slechts 1 keer per zoveel jaar. Daar moeten gewoon goede foto’s van gemaakt worden! Lydia viaGoogle review: Mooi concept dat je niet per foto betaalt, maar voor de tijd die je reserveert voor de fotoreportage

Prijs en informatie:

 • Onderwerp: Je gezin, hele familie, maar ook je vrienden club of vereniging.
 • Inbegrepen: Nabewerking
 • Waar: Bij je thuis, in het bos, park of ieder andere geweldige plek. Wij zijn in diverse restaurants, hotels en vakantie parken al goed bekend. Denk aan Centerparcs & Landal Greenparcs bijvoorbeeld. Hier maken wij soms meerdere keren per week geweldige foto’s, binnen en buiten!
 • Hoeveel: Gemiddeld 250 geweldige foto’s per uur fotografie! Deze krijgt u dus allemaal als digitaal betstand!
 • Je foto’s veilig en vertrouwd in eigen handen! Wij plaatsen nooit foto’s zonder toestemming op internet. Niet op onze website, niet op de sociale media sites!
Het eerste uur is altijd vol tarief, € 115. Daarna betaal je € 28,75 per kwartier. De kilometer vergoeding is € 0,19 per gereden kilometer. Eventuele parkeer en entree kosten rekenen wij door via de factuur. Wij werken in heel Nederland. Levering van de foto’s: U kunt zelf kiezen! Wij kunnen de foto’s als veilige download aanbieden: Dit is gratis en 3 maanden beschikbaar voor gebruik. Wij kunnen u de foto’s toesturen op een USB stick: Dit kost € 10,00 inclusief verzend kosten en BTW. Ook krijgt u in dit geval een factuur op papier i.p.v. alleen digitaal.

Afspraak maken? Klik hier!

Boek ons ook voor:

Tags: Familiefotograaf, familiefotografie, fotoshoot