Wie zijn wij

fotosessie studio studiofotograaf fotoshoot fotograaf bruidsfotograaf bruiloft bruidsfotografie
Niels & Katarina

Ik ben Niels Wouda, 35 jaar, uw fotograaf uit Renkum. Vader van 2 heerlijke kinderen, echtgenoot van mijn fantastische vrouw.

Wie zijn wij

Voor zover ik mij kan herrinneren, had ik interesse in fotografie. Dat begon met de simpele analoge wegwerp camera’s van KODAK, die ik van mij vader kreeg om maar raak te schieten. Later kwam hier een wat serieuzer type voor terug; nog steeds analoog. Zodra de camera’s digitaal werden, had ik er al snel een paar in huis.

In 2012 ben ik begonnen om De Fotohoeve ‘op te bouwen’. Dat wil zeggen, de naam op internet vast leggen en simpel een site maken. Tot die tijd ging dit via www.nielswouda.nl. Ik kreeg wel opdrachten binnen, maar ik kon de hobby zelf er niet van betalen(Zelfs de website was gelukkig gratis, anders moest ik echt op een houtje bijten ;))

Begin 2015 ben ik het nog serieuzer gaan aanpakken, nadat ik een paar jaar van groei had doorgemaakt. Zowel qua kennis als qua het hebben van een klanten kring. Kort na de aanvraag bij de Kamer van Koop handel, ben ik een dag minder gaan werken bij mijn vaste baan. Zo had ik meer tijd voor mijn net geboren zoon, en meer tijd voor mijn eigen bedrijf.

Nu, in 2018, na de geboorte van mijn dochtertje, is het tijd om weer een dag extra in De Fotohoeve te stoppen. Langzaam maar zeker begint er een fulltime baan te groeien uit een hobby! Héérlijk!

Update Januari 2019: Per 01-04-2019 ís De Fotohoeve mijn fulltime baan! Reuze spannend!

Met ondertussen al ruim 27 jaar ervaring met camera’s, en nu ruim 10 jaar bezig als professioneel fotograaf, kan ik de meeste foto sessies bijna met mijn ogen dicht doen. Ik kom dan ook thuis met kaartje vol foto’s die meteen door kunnen naar de klant, gemiddeld wel 250 stuks!

Onze contact pagina

Onze prijslijst