Wie zijn wij

fotosessie studio studiofotograaf fotoshoot fotograaf bruidsfotograaf bruiloft bruidsfotografie
Niels & Katarina

Ik ben Niels Wouda, 36 jaar, uw fotograaf uit Heelsum, Gelderland. Vader van 2 heerlijke kinderen, echtgenoot van mijn fantastische vrouw.

Wie zijn wij

Voor zover ik mij kan herinneren, had ik interesse in fotografie. Dat begon met de simpele analoge wegwerp camera’s van KODAK, die ik van mij vader kreeg om maar raak te schieten. Later kwam hier een wat serieuzer type voor terug; nog steeds analoog. Zodra de camera’s digitaal werden, had ik er al snel een paar in huis.

In 2012 ben ik begonnen met mijn bedrijf “De Fotohoeve”. Deze naam kwam tot stan omdat we destijds in een mooie, oude boerderij woonden. Ons toenmalige huis heeft dan ook model gestaan voor ons bedrijfs logo! Voor die tijd bood ik mijzelf aan via www.nielswouda.nl. Ik kreeg wel opdrachten binnen, maar ik kon de hobby zelf er niet van betalen(Zelfs de website was gelukkig gratis, anders moest ik echt op een houtje bijten ;))…

Begin 2015 ben ik het nog serieuzer gaan aanpakken, nadat ik een paar jaar van groei had doorgemaakt. Zowel qua kennis als qua apparatuur. Kort na de aanvraag bij de Kamer van Koop handel, ben ik een dag minder gaan werken bij mijn vaste baan. Zo had ik meer tijd voor mijn net geboren zoon, en meer tijd voor mijn eigen bedrijf.

Nu, in 2018, na de geboorte van mijn dochtertje, is het tijd om weer een dag extra in De Fotohoeve te stoppen. Langzaam maar zeker begint er een fulltime baan te groeien uit een hobby! Héérlijk!

Update Januari 2019: Per 01-03-2019 ís De Fotohoeve mijn fulltime baan! Reuze spannend!

Met ondertussen al ruim 28 jaar ervaring met camera’s, en nu ruim 10 jaar bezig als professioneel fotograaf, kan ik de meeste foto sessies bijna met mijn ogen dicht doen.

Onze contact pagina

Onze prijslijst