Wie zijn wij

fotosessie studio studiofotograaf fotoshoot fotograaf bruidsfotograaf bruiloft bruidsfotografie
Niels & Katarina

Wij zijn Niels en Katarina uit Renkum. Niels is de fotograaf, bewerkings expert en de uitrustings planner voor onze zeer diverse projecten. Katarina helpt mee met grote projecten, zoals bruiloften. Zo helpt ze bij het plaatsen van mensen voor groep foto’s en heeft net als Niels een zeer goed oog voor detail.

Niels had als klein kind al de droom fotograaf te worden. Het begon met de ouderwetse analoge camera en dat is steeds verder uitgebreid naar het professionele niveau: qua materiaal en vooral kennis.

Zodra de digitale camera verscheen, dook Niels daar boven op om te oefenen met zowel de camera zelf als de nabewerking die nodig is voor digitale foto’s. Let op: dit is niet een filtertje aan of uit zetten in Photoshop. Het is veel werk om de foto zo te krijgen zoals de klant hem wilt hebben, zeker als de foto gemaakt is bij minder ideale omstandigheden.

Met ondertussen al ruim 18 jaar werk ervaring als fotograaf, gaan wij geen uitdaging uit de weg!

Niels stopt altijd 4 dagen per week in De Fotohoeve.nl en de andere 3 dagen werkt hij als verkoopmedewerker in een winkel in Arnhem. Bij dit bedrijf heeft Niels alle vrijheid om dagen te ruilen zodat De Fotohoeve.nl altijd 7 dagen per week ‘open’ is!

Onze contact pagina

Onze prijslijst